Història

2003 El primer servei

El 2003 es va oferir el primer servei al centre municipal d’esports El Sorrall amb energia produïda per una caldera centralitzada de gas natural i que permetia la seva climatització.

2004 Recuperació d'energia

El 2004 es va iniciar la recuperació de l’energia dels gasos excedents de l’assecatge tèrmic de llot de la depuradora a partir d’un sistema de cogeneració.

2005 Connexió amb escoles

Es connecten a TubVerd l’escola Camí del Cros i la CEE Les Aigües, els primers de fins a deu centres educatius que es proveeixen en l’actualitat.

2006 Ampliació xarxa

Es va ampliar la xarxa urbana de calor i fred per donar servei a la piscina municipal i una infraestructura sanitària tan important per a la comarca del Maresme com l’Hospital de Mataró.

2007 Connexió amb un poliesportiu i centres educatius

Aposten per TubVerd: l’Institut Alexandre Satorras, el poliesportiu Teresa Maria Roca, l’escola Antonio Machado i la guarderia Elna.

2008 Noves connexions

Es connecten a la xarxa urbana de calor i fred de Mataró l’escola Maria Mercè Marçal i la guarderia Els Garrofers, el poliesportiu del carrer Euskadi i l’Institut Thos i Codina.

2010 Primer edifici privat

Es connecten a TubVerd Tecnocampus Mataró, l’Institut Josep Puig i Cadafalch i al camp municipal de futbol La Llàntia, i edificis amb habitatges particulars com El Rengle.

2011 Nou edifici

S’inaugura l’edifici que acull la seu de l’empresa TubVerd ubicat a la carretera de Barcelona, 92 de Mataró. Per primera vegada es van connectar habitatges a aquesta xarxa.

2012 Nova font de calor

Vapor procedent de la Incineradora de Residus Sòlids Urbans.

2015 Entrada d'un nou soci

Naturgy, amb un 51% de les accions, el qual passa a fer-se càrrec de la gestió de l’empresa.

2017 Nova connexió

L’escola GEM es connecta al TubVerd

2018 Ampliació de la xarxa fins el primer bloc del barri IVECO

Connexió de 60 habitatges situat al número 22 del carrer Tordera

2019 Residencial La Marina

Es connecta a TubVerd l’edifici Residencial La Marina, amb un total de 62 habitatges

2020 Titularitat pública al 100%

Aigües de Mataró (AMSA) recupera el 51 % de les accions de MESSA propietat de Naturgy des de 2015, aconseguint que MESSA passés a ser una companyia 100% de titularitat pública. El juliol del mateix any, MESSA és absorbida per AMSA i la gestió del TubVerd passa a ser un servei més de la companyia.