Política de galetes

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de dades que s’envien a l’ordinador de l’usuari, al telèfon mòbil o a un altre dispositiu d’accés en línia quan un usuari visita una determinada pàgina web. Les galetes permeten obtenir informació relativa a la seva navegació i es poden utilitzar per reconèixer l’usuari.

Per què les utilitzem?

www.tubverd.cat utilitza galetes per millorar l’experiència de l’usuari, personalitzar la seva navegació i analitzar la seva activitat amb finalitats estadístiques.

Quins tipus de galetes utilitzem?

Utilitzem galetes de sessió i galetes persistents que, al seu torn, poden ser galetes pròpies o de tercers.

• Les galetes de sessió estan dissenyades per recollir i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix al lloc web. Se solen utilitzar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari en una única ocasió.

• Les galetes persistents són un tipus de galetes en les quals les dades continuen emmagatzemades al terminal i a les quals es pot accedir i tractar durant un període definit pel responsable de la galeta que pot anar d’uns quants minuts a diversos anys.

• Les galetes pròpies són les que s’envien al terminal de l’usuari, creades o gestionades pel responsable de la pàgina web de Mataró Energia Sostenible, SA. El lloc www.tubverd.cat utilitza galetes pròpies persistents del tipus i la finalitat següents:

• Galetes de personalització: Permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides al seu terminal o que el mateix usuari pot autodefinir. En aquest cas, la seva finalitat és permetre i emmagatzemar l’idioma de navegació de l’usuari i memoritzar el volum del reproductor de so que ha seleccionat.

Galetes tècniques: Permeten la comunicació de dades i el control del trànsit del web, així com recordar els elements que integren el formulari de satisfacció i garantir la seguretat durant la navegació.

Galetes d’anàlisi: Tracten dades agregades amb una finalitat estrictament estadística.

• Les galetes de tercers són les administrades per prestadors de serveis d’anàlisis aliens a Mataró Energia Sostenible, SA. Són:

Google Analytics. Finalitat:

Analítica: Permeten fer el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s’utilitza en el mesurament de l’activitat del lloc i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris per tal d’introduir millores en el servei.
Més informació

Addthis. Finalitat:

Tècniques de continguts socials per al seguiment: Permeten emmagatzemar continguts per poder compartir continguts a través de xarxes socials (connector).

Personalització: utilitzades per a l’optimització de la configuració d’ús compartit per a l’usuari.

Anàlisi: Permeten fer el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s’utilitza en el mesurament de l’activitat del lloc i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris per tal d’introduir millores en el servei.

Quartalflife. Finalitat:

Tècniques de continguts socials per al seguiment: Permeten emmagatzemar continguts per poder compartir continguts a través de xarxes socials (connector).

Anàlisi: Permeten fer el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s’utilitza en el mesurament de l’activitat del lloc i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris per tal d’introduir millores en el servei.

 

Com puc bloquejar o permetre les galetes?

Us recomanem que consulteu l’ajuda del vostre navegador per informar-vos de les diferents opcions sobre com gestionar les galetes.

A continuació incloem vincles per gestionar les galetes als navegadors més rellevants:

Com puc revocar el meu consentiment a l’ús de galetes?

L’usuari pot revocar el seu consentiment per a l’ús de galetes al seu navegador a través de les indicacions anteriors o mitjançant la instal·lació d’un sistema de rebuig “opt-out”:

Google Analytics:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=None

L’usuari ha de tenir en compte que algunes galetes són necessàries per al desenvolupament correcte de certes funcionalitats del lloc www.tubverd.cat. Si decideix bloquejar determinades galetes, això pot afectar de manera total o parcial el funcionament ordinari del web.

 

Actualitzacions i canvis en la política de galetes

El nostre lloc web www.tubverd.cat pot modificar aquesta Política de galetes en funció de noves exigències legislatives, reglamentàries o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Quan es produeixin canvis significatius en la política de galetes, es comunicarà a l’usuari mitjançant un avís informatiu a la pàgina web.

Si voleu més informació sobre l’ús de les galetes, podeu enviar un correu electrònic a info@aiguesmataro.cat

Aquesta pàgina web ha estat objecte de verificació en relació amb la Política de galetes, per part d’AUTOCONTROL.